Vuile ramen, zonnepanelen, dakramen of veranda’s? De Spons erover!

Bel uw ruitenwasser in Duffel (Mechelen)!

 
 

Ramen wassen met klasse

 

Vuile ruiten, ramen of veranda’s verpesten het uitzicht van uw woning of kantoorgebouw. Regen, stof en voorbijrijdend verkeer laten hun sporen na op uw glaspartijen. Zelf poetsen is een hele klus – en kan zelfs gevaarlijk zijn op de verdiepingen van uw gebouw. Schakel daarom een gemotiveerde en ervaren professional in.

Bij Ruitenwasserij De Spons in Duffel (bij Mechelen) bieden we u een complete service voor de reiniging van uw glaspartijen. Onze ruitenwasser komt bij u langs om uw ramen te wassen met grote zorg. Maar onze expertise ligt niet alleen in de ruitenwasserij. U kunt vertrouwen op een brede waaier aan professionele diensten:

  • ramen wassen
  • dakgoten reinigen
  • zonnepanelen reinigen met osmose
  • rolluiken reinigen
  • opritten reinigen
  • veranda’s reinigen
  • dakramen kuisen

 

Meer weten over onze kraakheldere prijzen en piekfijne service? Bel of mail ons meteen!

Afspraken zo transparant als uw pas gewassen ruiten

 

Een ruitenwasser inschakelen heeft één groot voordeel: u hoeft zich niet moe te maken om propere ramen te krijgen. Maar Ruitenwasserij De Spons inschakelen heeft nog meer voordelen. Onze stipte service en kristalheldere afspraken maken van onze samenwerking een plezier. U houdt meer tijd over voor de leuke dingen in het leven en geniet van een feilloos resultaat. Bovendien werken we grondig, snel en met oog voor detail.

 

Ons team van opgeleide professionele ruitenwassers en reinigers werkt in heel Vlaanderen, voor particulieren en bedrijven. Ze zijn elke dag op de baan om ú de service – en de propere ramen, veranda’s en zonnepanelen – te bieden die u verdient. Onze zelfwerkende patroon zorgt ervoor dat de kwaliteit steeds torenhoog is.

Zuiver gereinigd tegen scherpe prijzen

 

Vertrouwen op zuivere ramen, veranda’s, zonnepanelen en opritten op uw eigen tempo? Dat kan, bij Ruitenwasserij De Spons in Duffel. Op basis van uw noden stellen wij een werkplanning op die perfect aansluit bij wat u verwacht. Zo kunt u op elk moment rekenen op:

-        100% accuraat en proper werk

-        duidelijke afspraken

-        professionele materialen en producten

Bespaar tijd, zonder de netheid van uw glaspartijen uit het oog te verliezen. Bel ons vandaag nog voor een offerte op maat. We komen uw ramen wassen in heel Vlaanderen.